GIVEAWAY ΠΡΩΙΝΟ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Ο ΚΛΙΚ FM σε συνεργασία με την  Celestyal και την SKY express προσφέρουν σε έναν τυχερό/η νικητή/τρια μια κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων με την ονομασία «EIKONEΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» για δύο άτομα που πραγματοποιείται με το πλοίο Celestyal Olympia και δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής Λάρνακα – Αθήνα.

 
Η εντυπωσιακή κρουαζιέρα "Εικόνες του Αιγαίου" σας ταξιδεύει σε πέντε από τους πιο χαρακτηριστικούς και απαράμιλλης ομορφιάς προορισμούς του Αιγαίου. Επιβιβαστείτε στο Celestyal Olympia και αφήστε το μπλε της ελληνικής θάλασσας να σας οδηγήσει εκεί που θα αισθανθείτε την σαγηνευτική ατμόσφαιρα της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, θα ανακαλύψτε την ιστορία της μεγαλοπρεπούς Αρχαίας Εφέσου στο Κουσάντασι, θα εντυπωσιαστείτε από την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Πάτμου. Θα γνωρίσετε τον πρώτο προηγμένο πολιτισμό της Ευρώπης ενώ θα ξεδιαλύνετε το μύθο του Παλατιού της Κνωσού στο Ηράκλειο και θα μείνετε με ‘’κομμένη την ανάσα’’ από το εντυπωσιακό ανάγλυφο και την καταπληκτική θέα της ηφαιστιογενούς Σαντορίνης.

Με τη Celestyal θα απολαύσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και θα γευτείτε τον πλούτο της αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας!

Η επιβίβαση πραγματοποιείται στο Λιμάνι του Λαυρίου στην Αθήνα κάθε Παρασκευή μεσημέρι και η αποβίβαση τη Δευτέρα το πρωί αντίστοιχα.

Η συνολική αξία του δώρου ανέρχεται στα €2000 (για μία εξωτερική καμπίνα για δύο άτομα)

 Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


1)      Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στους εξής προορισμούς: Μύκονο, Αρχ. Έφεσο/Κουσάντασι, Πάτμο, Ηράκλειο και Σαντορίνη. Το δρομολόγιο μεταβάλλεται ανά περίοδο, εξαιρώντας το Ηράκλειο.

2)      Η αξία του δώρου είναι €1.760 για δύο άτομα που μοιράζονται την ίδια καμπίνα, ήτοι €880 ανά άτομο βάσει επίσημου τιμοκαταλόγου της Celestyal.

3)      Η κρουαζιέρα ισχύει αποκλειστικά για το έτος 2023 και για τις επίσημες περιόδους λειτουργίας που ανακοινώνονται από την Celestyal κατόπιν επιβεβαίωσης διαθεσιμότητας.

4)      Στην αξία του δώρου περιλαμβάνονται:

·         εξωτερική καμπίνα για 2 άτομα

·         όλα τα γεύματα και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, 

·         έκπτωση αξίας €75 για κάθε άτομο για οποιαδήποτε από τις εκδρομές (με προ-κράτηση τουλάχιστον 48ωρών πριν την επιβίβαση) στους προορισμούς

·         το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο

·         τα λιμενικά τέλη και τις χρεώσεις παροχής των παραπάνω υπηρεσιών 

 

5)      Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί ή να ανταλλαχθεί με χρήματα ή άλλα δώρα.

 

6)      Η συνοδεία κηδεμόνα είναι απαραίτητη για νικητές κάτω των 18 ετών.

 

7)      Απαραίτητη η ύπαρξη διαβατηρίου σε ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών από την ημερομηνία της κρουαζιέρας.

  8)    Αεροπορικό εισιτήριο μετ΄ επιστροφής, Λάρνακα - Αθήνα απο την Sky                       Express 


Σχετικά με τη Celestyal

Η Celestyal έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία 

Από το  2014 έως σήμερα, η Celestyal έχει λάβει κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards, τα οποία είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα βραβεία στην ελληνική τουριστική βιομηχανία.  Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 1 Πλατινένιο, 15 Χρυσά, 10 Ασημένια και 9 Χάλκινα βραβεία, τα οποία αφορούν κατηγορίες όπως «Guest Experience Excellence,», «Solo Travel», «Πρωτοβουλίες CSR και Συμβολής στην Εθνική Οικονομία», «Διοργάνωση Δημοσιογραφικών ταξιδιών και ταξιδιών Εξοικείωσης», «Εμπλουτισμός του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος», «Δημοσιογραφική Προβολή» και Στρατηγική Marketing

Τον Δεκέμβριο 2022, η Celestyal κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks Awards της Cruise Critic, καθώς και τα χάλκινο βραβείο στα British Travel Awards για την κατηγορία «Καλύτερης Εταιρείας Κρουαζιέρας Μικρού Μεγέθους». Το 2019 και το 2020, η εταιρεία έλαβε αναγνώριση για τη συνολική συνεισφορά και αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο στα MedCruises Awards.

 

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Συμπληρωματικά, η Celestyal υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών, αλλά και την ευημερία των παιδιών.

 

Πιστοποίηση ISO

Όλο το φάσμα της διαχείρισης των κρουαζιερόπλοιων, όπως η τεχνική διαχείριση, οι τομείς του ξενοδοχείου και των πληρωμάτων και η διοικητική διαχείριση είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Ακολουθήστε μας:

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube, Pinterest

 


 

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine