Η Αναμονή Τελείωσε! Ώρα για Pumpkin Spice Latte αποκλειστικά στα Starbucks®!

Δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο! 

Το Φθινόπωρο μας αγκαλιάζει σιγά σιγά και μαζί του καλωσορίζουμε την εποχή του PSL (Pumpkin Spice Latte) και όλα όσα αγαπάμε να κάνουμε. Απολαύστε την πρώτη γουλιά Pumpkin Spice Latte και επιστρέψτε στις αγαπημένες σας συνήθειες και σε όσα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Δείτε μια ταινία σ’ ένα σινεμά, κάντε μια απογευματινή βόλτα μετά τη δουλειά, διαβάστε εκείνο το βιβλίο που θέλατε καιρό, ετοιμάστε το αγαπημένο σας πρωινό, πιείτε έναν καφέ με τα δικά σας κοντινά πρόσωπα, θέστε στόχους, κάνετε όνειρα και ζήστε την κάθε σας στιγμή, συντροφιά με φθινοπωρινά ροφήματα, την πιο ωραία εποχή του χρόνου!

Ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε, τα Starbucks και οι άνθρωποί τους θα είναι πάντα εκεί για εσάς. Εκεί να σας προσφέρουν ένα φιλόξενο και οικείο περιβάλλον, να σας ετοιμάσουν τον αγαπημένο σας καφέ και να σας φτιάξουν την μέρα!


Το Pumpkin Spice Latte επέστρεψε!

Δοκιμάστε αγαπημένες κλασσικές και νέες επιλογές.


Pumpkin Spice Latte

pumpkin spice latte.png

Espresso και γάλα γίνονται ένα με την απολαυστική σως κολοκύθας και τις παραδοσιακές φθινοπωρινές γεύσεις των μπαχαρικών. Το πιο αγαπημένο ρόφημα όλων των εποχών, γαρνίρεται με σαντιγί και ένα υπέροχο μείγμα μπαχαρικών. Απολαύστε το ζεστό, παγωμένο ή ως Frappuccino®.


Iced Pumpkin Cream Latte:

iced pumpkin cream latte.png

Αυτό το ρόφημα συνδυάζει την αγαπημένη γεύση Pumpkin Spice μαζί με γλυκιά κρέμα και τον απαλό Blonde Espresso. Γαρνίρεται από σως με γεύση γλυκιάς κολοκύθας και ένα πικάντικό μείγμα μπαχαρικών, τα οποία εκτός από μοναδική γεύση, προσφέρουν  και ένα υπέροχο οπτικό εφέ στο ρόφημα. Ιδανική απογευματινή επιλογή, όσο ακόμη ο καιρός είναι ζεστός. 


NEΟ Pumpkin Cream Cold Brew

pumpkin cream cold brew.png

Η γλυκιά κρέμα γάλακτος και η αγαπημένη συνταγή Pumpkin Spice, δημιουργούν επίπεδα ατελείωτης απόλαυσης πάνω από το Starbucks® Cold Brew, με τη γεύση βανίλιας και το τελείωμα από μπαχαρικά, να δίνουν σε αυτό το ρόφημα τη μοναδική γεύση του. Μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε ένα γλυκό ρόφημα αλλά με έντονη την παρουσία καφέ. Δοκιμάζοντας αυτό το ρόφημα, ένα είναι το σίγουρο – ότι δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να το απολαμβάνετε καθημερινά. 


Iced Salted Maple & Caramel Latte:

iced salted maple & caramel latte.png

Η επιστροφή στη ρουτίνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές δεν ήταν ποτέ πιο απολαυστική. Ένας συνδυασμός από γάλα και τον απαλό μας Blonde Espresso® με αλατισμένη σως σφενδάμου, για μια κρεμώδη και ισορροπημένη γεύση. Ιδανικό κέρασμα για τα φθινοπωρινά απογεύματα! Μην χάσετε την ευκαιρία να το απολαύστε και ζεστό.


Νέο Χαρμάνι: Starbucks® Autumn Blend

Με έντονο καβούρδισμα και ντελικάτη γλυκύτητα, αυτό το χαρμάνι είναι μια γιορτή για αυτή τη σεζόν. Με κόκκους από την περιοχή Sidama της Αιθιοπίας, από τη Σουμάτρα και την αρχαία Γουατεμάλα, το Starbucks® Autumn Blend αναδεικνύει γεύσεις από όλες τις περιοχές καλλιέργειας του κόσμου. Αυτό το μοναδικό χαρμάνι, έχει δημιουργηθεί από τους masters του καβουρδίσματος, με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδείξει τις κομψές νότες από καραμελωμένο πεκάν και την ιδιαίτερη γεύση από φασκόμηλο.

Η φθινοπωρινή του συσκευασία με τα φύλλα και τα έντονα χρώματα, αντικατοπτρίζει το μοναδικό γευστικό του προφίλ και σας «προσκαλεί» να τον δοκιμάσετε, ανακαλύπτοντας όλες τις γεύσεις και τα αρώματα που περιέχει, σε κάθε σας γουλιά. Το νέο χαρμάνι Starbucks® Autumn Blend, αποτελεί ιδανική επιλογή για όλη μέρα αλλά και μετά το φαγητό.  


Αξεσουάρ Καφέ: Νέα Φθινοπωρινή Συλλογή

Τα νέα προϊόντα της φετινής σεζόν είναι εμπνευσμένα από τα χρώματα και τις γεύσεις του Φθινοπώρου. Καλωσορίζοντας για ακόμη μια χρονιά την εποχή του Pumpkin Spice Latte, στην νέα συλλογή των Starbucks® θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας.  Με τους γήινους και τους πορτοκαλί τόνους πρωταγωνιστούν σε κούπες και θερμός, είναι σίγουρο ότι όποια και αν είναι δική σας επιλογή, σίγουρα θα ξεχωρίσετε.

Επιπλέον, για πρώτη φόρα η Starbucks, σε συνεργασία με την Herschel, λανσάρει μια σειρά από Backpacks, τσάντες και θερμός, που θα λατρέψετε να έχετε μαζί σας. Τα προϊόντα της συλλογή είναι κατασκευασμένα 100% από ανακυκλωμένο PET καθώς και χρησιμοποιημένο καφέ.

Ανακαλύψτε τα όλα αποκλειστικά στα καταστήματα Starbucks και αναδείξτε την προσωπικότητά σας με τον πιο συναρπαστικό τρόπο επιλέγοντας να επαναχρησιμοποιείτε ξανά και ξανά.


Και μην ξεχνάτε: Κάθε φορά που φέρνετε το δικό σας θερμός στα Starbucks, κερδίζετε €0,25 στο ρόφημα σας. 

 

Αφεθείτε στη ζεστασιά της εποχής και ζήστε όλα όσα αγαπάτε,

παρέα με τον αγαπημένο σας καφέ, στον αγαπημένο σας προορισμό.

#cuatstarbucks #psl


Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine