Σαν το καλοκαίρι της Κύπρου εν έσιει... Oύτε σαν το καλοκαίρι στα Ocean Basket έσιει!

Σαν το καλοκαίρι της Κύπρου εν έσιει...

Oύτε σαν το καλοκαίρι στα Ocean Basket έσιει!

 

Φέτος, η καρδιά του καλοκαιριού κτυπάει στα Ocean Basket. Γιατί τ’ αγαπημένα εστιατόρια θαλασσινών και sushi της Κύπρου κλείνουν 14 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας και το γιορτάζουν μαζί με το κοινό που τ' αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Έτσι, εκτός από το λαχταριστό ψάρι, τα πεντανόστιμα θαλασσινά, τις γενναιόδωρες πιατέλες και το φρεσκοτυλιγμένο σούσι, κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού στα Ocean Basket θα μπορεί κανείς ν’ απολαύσει ένα σωρό εκπλήξεις, απίστευτες προσφορές και δροσιστικές προτάσεις που θα δώσουν περισσότερη γεύση στην αγαπημένη εποχή του νησιού!

 

Την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας των Ocean Basket σηματοδοτεί και η ενέργεια #myΟΒsummer, η οποία προσκαλεί το κοινό να μοιραστεί στο Instagram τις αγαπημένες του στιγμές στα Ocean Basket με το hashtag #myΟΒsummer. Κάθε βδομάδα ένας τυχερός θα κερδίζει ένα δωροκουπόνι 50 ευρώ για τη διάρκεια του καλοκαιριού!

 

Όπου και να βρίσκεσαι αυτό το καλοκαίρι υπάρχει ένα Ocean Basket κοντά σου.

Λευκωσία: Nicosia Mall & Mall of Cyprus

Λεμεσός: Γερμασόγεια & My Mall

Λάρνακα: Φοινικούδες & Δεκέλεια

Πάφος: Avanti Village & Coral bay

Aγία Νάπα: Λιμανάκι

 

Έτσι λένε ευχαριστώ τα Ocean Basket.

Σαν το καλοκαίρι εν έσιει!

 

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine