Η Πετρολίνα εκπληρώνει ευχές και όνειρα παιδιών και νέων

Η Πετρολίνα εκπληρώνει ευχές και όνειρα παιδιών και νέων

€10.000 για στήριξη του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Με έμπρακτη και διαχρονική στήριξη στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η Πετρολίνα εκπληρώνει ευχές παιδιών και νέων, συνεισφέροντας το ποσό των €10.000.

Η Πετρολίνα αυτά τα Χριστούγεννα μοιράζει χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς, εκπληρώνοντας ευχές και όνειρα παιδιών και νέων, στο πλαίσιο της μακρόχρονης στήριξης του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Η εισφορά των €10.000 για το Σύνδεσμο καλύπτει τόσο ευχές παιδιών που νοσούν από καρκίνο όσο και χορηγίες σε φοιτητές που σπουδάζουν στην Κύπρο και στο εξωτερικό και που εξακολουθούν να εξετάζονται ή/και να ακολουθούν θεραπευτική αγωγή, ανοίγοντας έτσι τους ορίζοντές τους για το μέλλον που ονειρεύονται.

Η κα Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, επισήμανε ότι  «η στήριξη της Πετρολίνα στο Σύνδεσμο ‘Ένα Όνειρο Μια Ευχή’ αποτελεί το ελάχιστο δείγμα προσφοράς, αναγνωρίζοντας πως τα όνειρα και οι ευχές που πραγματοποιούνται, λειτουργούν ως ένα σημαντικό κίνητρο ζωής για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση που διανύουν, με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» κ. Γιώργος Πενηνταέξ ευχαρίστησε την Πετρολίνα για τη διαχρονική στήριξή της, σημειώνοντας πως η βοήθεια της Πετρολίνα επενεργεί και σαν κινητήρια δύναμη για τους εθελοντές να βρίσκονται δίπλα και μαζί με τους μικρούς μαχητές της ζωής.  

Η διαχρονική σχέση της Πετρολίνα με το Σύνδεσμο ενισχύεται με τη στήριξη που προσφέρει στην Ετήσια Διαδρομή Αγάπης, καθώς και σε άλλες φιλανθρωπικές δράσεις.

 

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine