Πιστοποίηση της Τράπεζας Κύπρου ως Εργοδότης Ισότητας

Επιβραβεύτηκαν οι καλές πρακτικές της για προώθησή της στο εργασιακό περιβάλλον.

 

Η Τράπεζα Κύπρου πιστοποιήθηκε ως Εργοδότης Ισότητας για την υιοθέτηση και εφαρμογή Καλών Πρακτικών και της προώθησης της ισότητας των φύλων στην εργασία. Η πιστοποίηση έγινε από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων επιβραβεύοντας τις πολιτικές της για ίσες ευκαιρίες ανεξαρτήτως φύλου ή οποιουδήποτε άλλου χαρακτηριστικού.

 

Η πιστοποίηση δόθηκε κατόπιν ενδελεχούς διαδικασίας αξιολόγησης ανάμεσα σε επιχειρήσεις, οι οποίες εφαρμόζουν πολιτικές που διασφαλίζουν στο προσωπικό τους συνθήκες ισότητας των φύλων, ισότητας ευκαιριών ανέλιξης, συμφιλίωσης επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής και την αρχή της ίσης αμοιβής μεταξύ ανδρών και γυναικών για ίδια εργασία ή εργασία ίσης αξίας.

 

Η πιστοποίηση αποτελεί επιβράβευση και αναγνώριση των ενεργειών της Τράπεζας και επιβεβαιώνει τη συνεχή της δέσμευση για προώθηση ίσης μεταχείρισης των φύλων, εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.

 

Σε δηλώσεις της μετά τη τελετή βράβευσης που έγινε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, η κα Μαριλένα Ιορδάνου – Ιωαννίδου, Διευθύντρια Αμοιβών και Οργανωτικής Αποτελεσματικότητας, σχολιάζοντας τη νέα επιβράβευση της Τράπεζας, ανάφερε: «Στην Τράπεζα Κύπρου πιστεύουμε πως η προώθηση της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών δημιουργεί μια δίκαιη και ισότιμη κοινωνία. Γι’ αυτό και διασφαλίζουμε ίσες επιλογές και ισότιμη συμμετοχή γυναικών και ανδρών σε όλους τους τομείς, με τη συμμετοχή γυναικών στο Διοικητικό Συμβούλιο και σε ανώτατες και ανώτερες διευθυντικές θέσεις. Διασφαλίζοντας την ισότητα των φύλων, βελτιώνουμε το επίπεδο των εργαζομένων, την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά μας. Η πιστοποίησή μας σαν Εργοδότης Ισότητας για την Ισότητα των Φύλων στην εργασία επιβεβαιώνει ότι οι πολιτικές μας κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά ταυτόχρονα μάς ωθεί να υιοθετήσουμε περισσότερες και καλύτερες πρακτικές».

 

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine