Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η LURPAK® στηρίζουν την Ronald McDonald House Charities®

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με τη LURPAK® στηρίζουν τη φιλανθρωπική οργάνωση Ronald McDonald House Charities®

 

Αυτά τα Χριστούγεννα οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στήριξαν την προσπάθεια των Υπεραγορών και της εταιρείας LURPAK®, που συνεργάστηκαν με σκοπό να ενισχύσουν την ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση Ronald McDonald House Charities®  (RMHC) Κύπρου. Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του, το  RMHC στέκεται δίπλα στα παιδιά που νοσηλεύονται και στις οικογένειές τους και φροντίζουν ώστε κανένα παιδί να μην αποχωρίζεται την οικογένειά του ενόσω νοσηλεύεται.

Αγοράζοντας μία συσκευασία βούτυρο, αλατισμένο ή ανάλατο (250 γρ), μεταξύ 02/12/2021 και 15/12/2021, οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ βοήθησαν οικογένειες και παιδιά να παραμείνουν ενωμένα, καθώς η εταιρεία LURPAK®   πρόσφερε στο RMHC  €0.10 από κάθε αγορά. Μέσω αυτής της ενέργειας, η LURPAK® μοίρασε με τη σειρά της αγάπη και συμμετείχε στην εξάπλωση του γιορτινού πνεύματος.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ευχαριστούν θερμά τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες τους, που συμμετέχουν ενεργά στις προσπάθειές τους για να συνεισφέρουν με κάθε ευκαιρία και να ανταποκριθούν στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine