ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Κάποια πράγματα στη ζωή δείχνουν να είναι καρμικά… Έτσι και η σχέση μου με το ραδιόφωνο που από μικρό παιδί με θυμάμαι να ακούω ώρες ατελείωτες και να ζωντανεύω εικόνες χορεύοντας και τραγουδώντας. Επαγγελματικά πλέων διανύω 20αετια ( αν και μου φαίνεται σαν χθες) με τα 17 μου χρόνια να είναι Κλικfm και μόνο.

Το ραδιόφωνο για μένα είναι έρωτας, είναι η μαγιά που κάνει το άγνωστο να σου είναι γνώριμο.  Είναι η φιλική σχέση που δημιουργείτε με τους ακροατές σου.

Αγαπημένο μου σάουντρακ είναι όλα τα τραγούδια που κατά καιρούς έχω κολλήσει μαζί τους  φέρνοντας μου στο μυαλό αναμνήσεις, έρωτες , ταξίδια, εικόνες…

Αν και η σπουδές μου είναι σε άλλες κατευθύνσεις το μόνο σίγουρο είναι πως το ραδιόφωνο έρχεται πάντα πρώτο στη καρδία μου.

Αγαπώ πολύ τα ταξίδια και θεωρό ότι είναι η καλύτερη επένδυση που κάνω από τα χρήματα μου.

Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, να βλέπω θέατρο σινεμά εκδρομές

Το μότο μου είναι… ότι δεν μπορείς να αλλάξεις απλά το αποδέχεσαιΟ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine