ΤΑΣΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

Η σχέση του Τάσου Σταυρίδη με την Κύπρο θα μπορούσε κάλλιστα να μεταφερθεί ως τηλεοπτική σειρά, με πολλές μάλιστα σεζόν, στην μικρή οθόνη!

Επειδή όμως, προς το παρόν, ούτε το ΗΒΟ, ούτε το Netflix, ούτε και καμία άλλη πλατφόρμα έχει ενδιαφερθεί, ο Τάσος παρακολουθεί μανιωδώς άλλες σειρές.

Όταν δεν βλέπει σειρές, βλέπει ταινίες και όταν γενικώς δεν βλέπει τίποτα, τότε παίρνει φωτιά το Playstation.

Ως γνήσιος Σαλονικιός κυκλοφορεί πάντα, χειμώνα καλοκαίρι, με ένα φραπέ στο χέρι και εννοείται ότι είναι άρρωστος Παοκτσής.

Μεγάλο του όπλο είναι το χιούμορ που διαθέτει και ακολουθεί πιστά τα λόγια του Benjamin Linus, βασικού χαρακτήρα της σειράς Lost.

I Always Have A Plan


Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο KΛΙΚ  FM μπορεί να συμπληρώνει 20 χρόνια στον αέρα της Κύπρου αλλά συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας μια φρεσκάδα στο πρόγραμμα του. Στον ΚΛΙΚ FM ακούς τα πιο αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια, ενώ το ρόστερ των παραγωγών του αποτελείται από πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας showbiz και όχι μόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

+357 22 818283

SMS: 2404

Fax: +357 22 676899

  • Σουλίου 1, 2ος όροφος, Γραφείο 201, 2018 Στρόβολος

  • info@klikfm.com.cy

Αποστολη Μηνυματος
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine